ultrasikarus
Piros-Kék Mátyásfőld
     
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Ultras No Politica
Indulás: 2005-03-21
     
15 éves memoár + videó

  15 éves az ULTRAS IKARUS

 

   Jubileumi klipp

Jeles dátumhoz érkezett lelkes kis ultra’ csoportunk. Szinte hihetetlen, hogy 15 év lepergett a Budapest bajnokságban a mi jelenlétünk mellett. Ez alatt a 15 év alatt jöttek-mentek az emberek, de mindig az állandóság jellemezte brigádunkat. Mondhatni megéltünk sok mindent jót-rosszat egyaránt, kiesést, feljutást, nagy meccseket a pályán, fergeteges szurkolást, pár ellentábort, kapcsolatot más szurkolókkal, focitornákat. Sorolhatnánk azt a rengeteg élményt ami, az Ultras Ikarus adott nekünk, de szinte lehetetlen. Ezért csodás ez a szubkultúra amiben élünk.

Igen ez egy szubkultúra, amit nem sokan éreznek és értenek meg. Ezért is érezzük, hogy a hazai szurkoló palettáján egy kicsiny, de üde folt vagyunk. Mondhatni a saját kategóriánkban etalonnak számítunk, amit bátran kijelenthetünk.

Nem mehetünk el szó nélkül klubunk, az IKARUS BSE mellett, mert csak ilyet kívánhat magának egy fanatikus. Tisztelnek, becsülnek minket, elnök, szakosztály igazgató, edző, játékos, hozzátartozó, büfés, és a sor végtelen, mind azok, akik ide tartoznak. Ez nagyszó… pláne, egy olyan világban ahol az ultrát üldözik és megvetik. Köszönjük neked IKARUS BSE 1949!

Mindig aktuálisak voltunk szurkolói trendekben, stílusokban. A korral folyamatosan haladtunk, transzparensek, zászlók, ajándéktárgyak, weboldal, stb. Radikális dolgokat nem követtünk el és tartózkodtunk a politikától is.

Történetünk lapjai nem fogynak el, mert csináljuk tovább, de előre sajnos mi sem látunk. Mi is öregszünk és bizony 30 felett utánpótlás nélkül nem lesz egyszerű ezt a szintet folytatni.  Amíg „erőnk” bírja és értelme lesz az Ultras Ikarus-ban égni fog a tűz…  

 

     

 

IKARUS

     
IKARUS Futball
     

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia