ultrasikarus
Piros-Kék Mátyásfőld
     
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Ultras No Politica
Indulás: 2005-03-21
     
15 éves memoár + videó

  15 éves az ULTRAS IKARUS

 

   Jubileumi klipp

Jeles dátumhoz érkezett lelkes kis ultra’ csoportunk. Szinte hihetetlen, hogy 15 év lepergett a Budapest bajnokságban a mi jelenlétünk mellett. Ez alatt a 15 év alatt jöttek-mentek az emberek, de mindig az állandóság jellemezte brigádunkat. Mondhatni megéltünk sok mindent jót-rosszat egyaránt, kiesést, feljutást, nagy meccseket a pályán, fergeteges szurkolást, pár ellentábort, kapcsolatot más szurkolókkal, focitornákat. Sorolhatnánk azt a rengeteg élményt ami, az Ultras Ikarus adott nekünk, de szinte lehetetlen. Ezért csodás ez a szubkultúra amiben élünk.

Igen ez egy szubkultúra, amit nem sokan éreznek és értenek meg. Ezért is érezzük, hogy a hazai szurkoló palettáján egy kicsiny, de üde folt vagyunk. Mondhatni a saját kategóriánkban etalonnak számítunk, amit bátran kijelenthetünk.

Nem mehetünk el szó nélkül klubunk, az IKARUS BSE mellett, mert csak ilyet kívánhat magának egy fanatikus. Tisztelnek, becsülnek minket, elnök, szakosztály igazgató, edző, játékos, hozzátartozó, büfés, és a sor végtelen, mind azok, akik ide tartoznak. Ez nagyszó… pláne, egy olyan világban ahol az ultrát üldözik és megvetik. Köszönjük neked IKARUS BSE 1949!

Mindig aktuálisak voltunk szurkolói trendekben, stílusokban. A korral folyamatosan haladtunk, transzparensek, zászlók, ajándéktárgyak, weboldal, stb. Radikális dolgokat nem követtünk el és tartózkodtunk a politikától is.

Történetünk lapjai nem fogynak el, mert csináljuk tovább, de előre sajnos mi sem látunk. Mi is öregszünk és bizony 30 felett utánpótlás nélkül nem lesz egyszerű ezt a szintet folytatni.  Amíg „erőnk” bírja és értelme lesz az Ultras Ikarus-ban égni fog a tűz…  

 

     

 

IKARUS

     
IKARUS Futball
     

Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!