ultrasikarus
Piros-Kék Mátyásfőld
     
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Ultras No Politica
Indulás: 2005-03-21
     
20 éves memoár

Ezerkilencszázkilencvenhárom novembere, akkor kezdődött minden, s talán nem is sejtették az akkori srácok hova el nem jut ezen az Ultras Ikarus néven a „banda”.

Kerek húsz évet lenyomni Budapest körzeti bajnokságaiban egy amatőr gyárcsapatnak szurkolva, sokan azt mondanák, őrült vagy! De ha egy kicsit is „beleszagoltál” ebbe a miliőbe tutira itt maradtál köztünk hosszabb-rövidebb időre. Rengeteg arc pereg most le előttem, aki részese volt ennek a két évtizednek, és mind láttak bennünk és a csapatban valamit, hogy itt mindig volt valaki, aki járta a Budapest pályáit, szurkolt, dobolt, zászlót lengetett, füstöt tartott, látványt készített és még sorolhatnánk. Igen ezek vagyunk mi az Ultras Ikarus, akik hűségesen szolgálják a klubbot, imádják a Bátony utcai sporttelepet, játékosok váltak számunkra ikonokká, akik észrevették a bennünk létező pluszt, ami dob néha a teljesítményen! Továbbvezetve a szálat üde színfoltként jelen lenni Magyarország szurkolói palettáján, ahol sokak szájából elismerés hangzik el. Mert tettünk le annyit az asztalra, hogy ott legyünk azok közt, akik hazánk ultra életét írják a kilencvenes évektől napjainkig.
Szaporíthatnák itt a szót, de felesleges. Az Ultras Ikarus húsz éves, ez mindennél többet mond…
 

 

Szívünk az Ikáé, lelkünk az ördögé!
     

 

IKARUS

     
IKARUS Futball
     

Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!