ultrasikarus
Piros-Kék Mátyásfőld
     
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Ultras No Politica
Indulás: 2005-03-21
     
20 éves memoár

Ezerkilencszázkilencvenhárom novembere, akkor kezdődött minden, s talán nem is sejtették az akkori srácok hova el nem jut ezen az Ultras Ikarus néven a „banda”.

Kerek húsz évet lenyomni Budapest körzeti bajnokságaiban egy amatőr gyárcsapatnak szurkolva, sokan azt mondanák, őrült vagy! De ha egy kicsit is „beleszagoltál” ebbe a miliőbe tutira itt maradtál köztünk hosszabb-rövidebb időre. Rengeteg arc pereg most le előttem, aki részese volt ennek a két évtizednek, és mind láttak bennünk és a csapatban valamit, hogy itt mindig volt valaki, aki járta a Budapest pályáit, szurkolt, dobolt, zászlót lengetett, füstöt tartott, látványt készített és még sorolhatnánk. Igen ezek vagyunk mi az Ultras Ikarus, akik hűségesen szolgálják a klubbot, imádják a Bátony utcai sporttelepet, játékosok váltak számunkra ikonokká, akik észrevették a bennünk létező pluszt, ami dob néha a teljesítményen! Továbbvezetve a szálat üde színfoltként jelen lenni Magyarország szurkolói palettáján, ahol sokak szájából elismerés hangzik el. Mert tettünk le annyit az asztalra, hogy ott legyünk azok közt, akik hazánk ultra életét írják a kilencvenes évektől napjainkig.
Szaporíthatnák itt a szót, de felesleges. Az Ultras Ikarus húsz éves, ez mindennél többet mond…
 

 

Szívünk az Ikáé, lelkünk az ördögé!
     

 

IKARUS

     
IKARUS Futball
     

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia